Ruzak – gasilci

RUZAK (nahrbtnik) je alternativa plastičnim vrečkam, saj je njegova notranjost iz vodoodbojnega materiala, kjer se lahko prenaša mokra oblačila. Zasnovan je bil za predšolske otroke, ki obiskujejo vrtec. Z njim lahko nadomestijo uporabo plastičnih vrečk za enkratno uporabo, kamor jim sicer dajo mokra, polulana ali umazana oblačila.
Zaradi vodoodbojne podloge, nahrbtnik ne premoči in se ne navzame neprijetnih vonjav.
Ob njegovi uporabi se otroci učijo odgovornosti in dobijo občutek, da so tudi oni tisti, ki z majhnimi koraki lahko prispevajo k ohranjanju okolja.
Sicer pa je njegova uporaba precej široka, primeren je tudi za prenašanje rezervnih oblačil, športne opreme, kopalk in brisače, ali pa enostavno kot čisto klasičen nahrbtniček.
Čisto tehnično je precej prilagojen za otroke, na naramnicah ima “pomagalčka” oziroma zaponko, ki se zapne na prsnem delu in poskrbi, da otročku naramnice ne lezejo dol. Ročaji pridejo v poštev predvsem takrat, ko nošenje nahrbtnika prevzame starš. Tako da se lahko uporablja kot nahrbtnik ali vrečka. Naramnice so nastavljive, zato nahrbnik “raste z otrokom”, zaradi česar je nahrbnik nosljiv dlje časa.
Zaradi uporabnosti in zanimanja je kasneje nastala tudi odrasla verzija takih nahrbtnikov.

 

 

32,00 

Ime otroka napišite v okvirček
Izdelki
Dodatki
Skupni znesek

Ruzak – gasilci

Opis

Dimenzije: cca. 30 (višina) x 28 cm (širina); merjeno brez zgornjih ročajev

Material: zunanje blago: 80 % bombaž, 20 % poliester; podloga: 100 % poliester (vodoodbojno)

Vzdrževanje: po uporabi je priporočeno zračenje. Ko je potrebno, pa pranje na programu za občutljivo perilo do 30 °C. Ob prekomernem pranju, se vodoodbojnost znižuje.

Dodatne informacije

Izvezeno ime

Da, Ne

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ruzak – gasilci”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja