Filtriraj po kategorijah

Prikazovanje 1–9 od 71 rezultatov

Ruzak – mini gozdne živali

RUZAK (nahrbtnik) je alternativa plastičnim vrečkam, saj je njegova notranjost iz vodoodbojnega materiala, kjer se lahko prenaša mokra oblačila. Zasnovan je bil za predšolske otroke, ki obiskujejo vrtec. Z njim lahko nadomestijo uporabo plastičnih vrečk za enkratno uporabo, kamor jim sicer dajo mokra, polulana ali umazana oblačila. Zaradi vodoodbojne podloge, nahrbtnik ne premoči in se ne navzame neprijetnih vonjav. Ob njegovi uporabi se otroci učijo odgovornosti in dobijo občutek, da so tudi oni tisti, ki z majhnimi koraki lahko prispevajo k ohranjanju okolja. Sicer pa je njegova uporaba precej široka, primeren je tudi za prenašanje rezervnih oblačil, športne opreme, kopalk in brisače, ali pa enostavno kot čisto klasičen nahrbtniček. Čisto tehnično je precej prilagojen za otroke, na naramnicah ima "pomagalčka" oziroma zaponko, ki se zapne na prsnem delu in poskrbi,

32,00 

Elastike – svetlo roza in baby

Elastike za lase, ki popestrijo čop, figo ali kitko. Primerne so za deklice in tudi odrasle ženske.

7,00 

Špangice – bež in rjava

Špangice z ročno kvačkano rožico za popestritev frizure.

8,00 

Prehodni trak – rožice – siv

Prehodni trakovi so narejeni iz kakovostnega raztegljivega bombaža. Primerni so za hladnejše in vetrovne dni, športne aktivnosti in prosti čas. Primerni so tudi za uporabo pod čelado. Ker je material raztegljiv, se lepo prilega glavi in je nosljiv dlje časa.

8,00 

Ninica – zajček – cvetlična roza

Ninica je lahko odličen pripomoček, ki otročku že v najzgodnejših mesecih pomaga, da se pomiri in lažje zaspi. Z odraščanjem pa lahko postane njegova najljubša prijateljica, ki ga varuje, da ga ponoči ne bo strah spati v svoji sobici, jo stisne, kadar je bolan in ji zaupa svoje občutke, tudi tiste najbolj neprijetne. Je ravno pravšnje velikosti, da jo lahko odnese s seboj tudi v vrtec ali k starim staršem na počitnice. Tako bo vedno z otrokom in mu bo dajala občutek varnosti in domačnosti. Narejena je iz bombažnega muslina z različnimi teksturami , kar je otrokom senzorno zelo zanimivo. Na eni strani je barvast vzorček, na drugi pa tetra blago, ki spominja na teksturo lanu. Za piko na i se na ninico lahko izveze tudi ime otroka, ki bo

20,00 

Zaviti rebrasti trakovi

Rebrasti trakovi so kompaktni ter so primerni za hladnejše in vetrovne dni, športne aktivnosti in prosti čas. Ker je material raztegljiv, se lepo prilega glavi in je nosljiv dlje časa. Primerni so tako za otroke, kot tudi odrasle.

10,00 

Prehodni trak – avtomobili – 1

Prehodni trakovi so narejeni iz kakovostnega raztegljivega bombaža. Primerni so za hladnejše in vetrovne dni, športne aktivnosti in prosti čas. Primerni so tudi za uporabo pod čelado. Ker je material raztegljiv, se lepo prilega glavi in je nosljiv dlje časa.

8,00 

Ruzak za odrasle – rože –

RUZAK (nahrbtnik) je alternativa plastičnim vrečkam, saj je njegova notranjost iz vodoodbojnega materiala, kjer se lahko prenaša mokra oblačila. Zaradi vodoodbojne podloge, nahrbtnik ne premoči in se ne navzame neprijetnih vonjav. Sicer pa je njegova uporaba precej široka, primeren je tudi za prenašanje rezervnih oblačil, športne opreme, kopalk in brisače, ali pa enostavno kot čisto klasičen nahrbtnik. V osnovi je bil zasnovan za otroke, ker pa se je izkazalo, da je zelo uporaben, je kasneje nastala tudi odrasla verzija.    

45,00 

Krpica za umivanje – zajček –

Krpice za umivanje so namenjeni negi dojenčkov ali malčkov. Prikupni dizajni naredijo nego še bolj zabavno in otroke spodbujajo k samostojnosti.  

13,00